Tuesday, May 19, 2009

Sambutan Tertunggak Birthday Iskandar Muammar


Tengok la Mummy nieh....sampaikan Birthday pun ada sambutan tertunggak jugak.... kui kui kui.... sorry la sayang...bukan tak nak buat..masa tak mengizinkan.... so first round nie kita buat kecil-kecilan dulu yer..

Mummy dah plan nak buat birthday Adik nie..nak jemput kawan-kawan makan-makan kat rumah....tapi kene carik masa yang betul-betul okey yer nak....

Lambat sikit tak per kan yang....yang penting..Mummy, Abie ngan Kakak always loves you so much.... Adik kan adik manja Kakak..walaupun Adik selalu buli Kakak..... Kakak la tempat Adik mengadu kan..... (betul tak tipu.......itupun kalau Abie ngan Mummy dia bekerjasama hangen puting beliung kat Adik)...

Kakak nie memang la protective ngan Adik..sungguh kene kutil, kene pukul kene tampar ngan Adik...tapi Kakak memang tak suka la sangat Mummy pukul Adik marah Adik.... Kakak siap sound Mummy lagi "jangan la mummy..tak baik la buat adik cam tu" huhuhuu.. Mummy harap Kakak dah besar leh jaga Adik..camtue jugak Adik nanti dah besar leh jaga Kakak if Mummy ngan Abie tak ada....

Adik suka sangat la peluk Kakak bila nak tidur...kalau tak dapat peluk Mummy.... Adik cari Kakak nak peluk....itupun kalau Kakak tak tido lagi..... sejuk perut Mummy tengok korang nie kalau time tak bergaduh tak bergumpal...kalau tidak.... jadi tarzan tercekik tulang jek Mummy nie kerjanya.... eh dah melalut ek Mummy hahahahaha...

So malam tadi kami buat potong kek jek utk Iskandar....... hadiah-hadiah Mummy ngan Abie pospon dulu yer nak.... ekonomi tak berapa mengizinkan la sayang....tapi Mummy berhajat nak belikan Adik basikal nanti....nanti Mummy bodek Abie....ek Abie....(jangan tak tau..my Abie nowadays dah masuk my blog....huhuhuhuhu)




kakak yang excited pun nak tengok kek yang Abie belikan....adik mata bulat jek...haper tuh!



adik cam bolayan jek..sibuk nak kikut (ikut) Mak Lang dia keluar...


semua pandang aper tue???? Mak Long nak tutup kipas laaa...


hah...apiiiii...



heran..aper la dia orang ni nyanyi..nyanyi...


sudahnya bukan adik yang tiup lilin...tapi kakak...sebab adik tak ada mood malam tadi......

tak per la dek..nanti Mummy cakap ngan Abie kita buat majlis besar sikit ek..panggil abang-abang ngan kakak-kakak yang lain......




2 comments:

  1. adik kata : ``takpe mummy.. mummy buat besday adik lambat pun takper..yg penting mummy ingat.. adik tahu mummy syg sgt kat adik..`` hehehe..kita pasti buat yg terbaik utk anak2 kan..

    ReplyDelete
  2. Anonymous2:41 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me