Wednesday, June 11, 2008

Selamat Pengantin Baru - Asma & Lan

Assalamualaikum,

Aduhai..malam tadi sudah ku karang ayat-ayat di dalam blog nie. Tapi entah kenapa tak boleh nak publish..jgnkan publish nak save pun tak boleh. Aku tak tau aper masalah link blog kat rumah tue.

31hb Mei haritue berlansung majlis persandingan adik ipar aku.. Nurismayazi dan pasangannya Ramlan. 30hb majlis pernikahan 1hb June pulak majlis bertandang ke rumah lelaki. Boleh tahan jugak la penatnya. Maklum je lah kami dua keluarga Abie dan aku, masing-masing yatim piatu..harapkan makcik pakcik belah arwah mak mertua aku je lah pun sebab kebetulan memang masing2 duduk di area K.L nieh. Yang ada orang tua pun itu je lah satu-satunya Tok Abie.

Apa-apa pun let the picture speak for themselve ler kan....and enjoy....


pengantin baru yang dah dua minggu..... yang perempuan tue adik ipar aku

hantaran balas dari pihak perempuan ker pihak lelaki.... hok kasut tue aku yang tolong decorate..hok coklat love tue aku dan abie nyer hasil kerja..ahaks nak bangga tak.....


hantaran dari pihak lelaki...kasut di dalam sangkar...motif???? kono tambat ler kaki mu asma..

tukar-tukar baju....... down memory lane.... huhuhu..rasa nak ulang tayang balik jekkk.


majlis malam pernikahan...izzati sibuk nak potong kek.... mami sibuk nak enterprem ngan pengantin.... kami satu keluarga sibuk enterprem ataih pelamin.....


antara kaum keluarga yang hadir.... kuningnyerrrr..... last sekali tue gambar aku ngan Tok.


the end....


1 comment:

  1. tahniah ler utk ur sis in-law...tu dia...kaler kunig raja lagi tuh...glemer you...!

    ReplyDelete

please be nice to me