Thursday, June 12, 2008

Mummy dan Kerja

Assalamualaikum,

Huhuhu..... segala benda yang berunsurkan chatting abih dah kene block kat opis mummy nieh.... huhuhu mati kutu mummy jadinya.....nampak sangat mummy tak ada keje kan..... bukan la tak ada keje langsung..ada keje...tapi bila tengok ym tue idup rasa cam ada connection ngan dunia luar...muahahaha teruk tul mummy nieh.... pasal ym tak leh connect ker ngan dunia luar..

so this week hidup mummy banyak chatting dalam email dan forum.... back to basic...basic ker?? ahakssss....

mummy dah start rasa boring balik kat office nieh.... betul la rasa macam makan gaji buta jek.... ada keje...tapi in 15 minutes leh settle dah keje tue....orang lain bizi jek.... so no wonder la mummy tak dapat promotion that day kan..agaknya orang lain tau mummy nie tak hectic sangat dalam office nieh.....

tapi this few months..mummy bosan sangat buat satu keje nieh...mummy kene carik hotel for office meeting....giler tak giler orang lain buat meeting kat meeting room...opis nie buat meeting kat hotel....plus outside kl/selangor lak tue.... punya la banyak hotel yang mummy dok deal.... end up buat kat PD. Tapi masalah lagik pulak sekarang....from 45k nyer bajet..have to reduce to 30k punya bajet.....adoih laaaaa...don't think Avillion boleh reduce that much laaaa.....

kalau dah cam gini kaedahnyer...better tak yah buat meeting kat luar ler...might as well buat meeting kat office jek order makan minum settle..jimat pun jimat....tak payah nak pening2 pk pasal accommodation ker haper kerrrr.....

aaaarghhhhh....

No comments:

Post a Comment

please be nice to me