Thursday, May 22, 2008

HAPPY BIRTHDIAY IZZATI & ISKANDAR

Assalamualaium,

Sebulan dah tak update blog aku nieh. Macam-macam cerita ada sebenarnya. Esp. pasal development Iskandar. Entah la.... otak karat idea kaput nak aku corat coretkan di sini. Ada jek hal yang membuatkan aku asik tergendala nak titipkan kisah dan pengalaman aku dalam blog aku nieh.

Hari sabtu 17hb Mei 2008 haritue, aku buat Majlis sambutan hari jadi anak-anak aku. Walaupun birthday Izzati dah lama berlalu tapi biasa la kan, kalau buat utk adiknya nanti kakaknya cemburu pulak. So aku ambik keputusan buat dua-dua sekali. Izzati lahir pada 28hb Februari 2004 dan Iskandar dilahirkan pada 12 Mei 2007.

Sekejap jek masa berlalu, Izzati dah 4 tahun Iskandar pulak dah menginjak ke 1 tahun. Rasa tak puas lagi na kelek Iskandar dalam kendongan..... Ada la sikit gambar-gambar sempena majlis anak-anak aku haritue. Tak banyak pun nak ambik, aku sibuk layan tetamu, Abie sibuk borak dengan kawan-kawan dia...jadi ini sajalah yang dapat dipaparkan utk wadah mata kawan-kawan. Jadilah kan daripada tak ada.......

abie tengah sibuk nak hidupkan lilin


ralit tul Izzati dengan sepupu dia Bazil


eheh ini la bentuk lilin




ini pulak bentuk kek





antara hadiah yang dapat.....letak kat tangga jek..... susah2 jek kawan2 bagi hadiah


Iskandar dah ada awek ker????


Happy Birthday to you!!!





gambar pun tonggang terbalik yang kendian dulu yang dulu kendian.....

until thennnnnn.........