Tuesday, November 27, 2007

I'm Bored

Damn!!!! Today i'm really really bored...its only 4 o'clock in the afternoon and i'm damn boredddddd.......

Salam All.....

Baru teringat bagi salam pulak kan. Huh baper bulan aku tak update blog....aper citer pun tarak.... citer puasa citer raya haper pun pun tarak.... petang nie disebabkan kebosanan aku yang dah cipan pasir membuatkan aku tetiba teringatkan blog aku nieh......

There a lot of stories to tell yer all....uwaaa donno where to start mehhhh..... now tetiba mental block pulak..tadi cam laju jek nak menaip tetiba aku jadik blank....what to type???? huhuhuhu....sakit mental ker aku nieh......

First thing first..my baby already six months..... mmmuaaah Iskandar...... dah menyusur...dan hari2 dok pumping jek kejenyer...... merangkaknyer tak jugak.... huh apasal aku rasa my boy nie lagi cepat progress dia compare to his kakak ek..... kakak dia aritue....a bit slow la...tapi..... mulut..... cam nenek-nenek....sampai haku pun tak larat nak layan......

Now nak masuk Disember kan....huhuhuhu February next year my girl will be 4 years old....alahai..... anak mummy dah besar dah..... cepatnyer masa berlalu.... my boy pun dah six month old ...rasa macam tak puas kelek jek..ini yang buat rasa nak produce one more baby nieh.. muahahah can i can i can i?????? huhuhuhu serk bersalin pun aritue pun tak ilang lagi i'm planning to tambah lagik....huhuhuhu again mental ker aku???/ ahaksssss....

Weh serius laaaa aku bosan tahap cipan pasir naga sakti la petang neih...apersal ek....huhuhuhuhuhu......ckp pun merapu-rapu......

esok ingat ker aku nak update blog ek..can somebody remind me.........thank youuuuuuuuuuuu