Thursday, March 1, 2007

Nothing Much!!

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.

Dah dua hari haku dok breakfast biskut jacobs jek. Rasa cam bosan je la pulak dok makan nasi lemak hari-hari. Haritue tak reti bosan ngeh.ngeh.ngeh.

Haku tengah rasa nak menggila shopping nieh. Tapi tak tau apa yang nak dibeli. Baju-baju baby haritue haku dah punggah baju baby Izzati banyak lagi. Up to 6 months old boleh lagi. Just nak kene carik baju jenjalan jek. Doktor kaa baby boy so tak leh ler nak melaram baju kakak dia. Kang orang kata gila la pulak. Memang kene beli jugak. Tapi masa dalam pantang sok insya'allah baju-baju baby banyak.

Baru 6 bulan setengah haku dah rasa malas giler nak pegi kerja. Rasa nak tido jek kat rumah merehatkan badan yang semakin berat. Muahahahaha. Semalam pegi lunch gath ngan budak-budak forum, fas, juju, lela ngan ira. Ada juju boleh kata, haku makin kurus. Biar betul ini worang. Haku rasa haku makin kembang ada la. Muka makin sembab. Tangan kaki semua dah semakin membengkak. Fas pulak kata since last day jumpa haritue perut haku tak de la membesar mana pung. Eheh.

Semalam jalan-jalan pegi Alamanda, Abie blanjer makan kat Cozy Corner. Percaya tak yang membawa kita orang ker Cozy Corner tue si Izzati. Ingat nak makan kat foodcourt jek, tak alih dia heret tangan Abie dia jalan pegi ker Cozy Corner. Hamboih anak haku demand sungguh. Sib baik semalam birthday dia. Happy Birthday dear princess. Lepas makan kat Cozy Corner tue, bawak dia masuk Toy City. Baguih betul anak haku grab toys murah-murah jek. Murah2 pun bila dikumpulkan sepanjang minggu punya toys, fuhhh boleh tahan. Tak per Abie layankan je la ek Abie. Haku nak carik baju-baju dia jek. Mostly baju2 dia seme dan kecik nak carik baju duduk rumah. Baju jenjalan pun dah kurang. La nie dia dok suka pakai jeans ngan t-shirt jek. Ingat nak rembat kat Carrefour jek malam tadi tapi haku pulak dah tak larat nak berjalan balik je ler.

What to update?? Later la ek.... c.u