Thursday, March 29, 2012

Catatan.....Happy Birthday Cayam!!! (Hisyam b. Zainun)



HAPPY BIRTHDAY SUAMI KU!!!

HAPPY BIRTHDAY YANG KE 35 TAHUN!!!

SEMOGA HIDUP KITA DIPENUH KEBERKATAN..

HADIAH BULAN LIMA YA!!! INSYA'ALLAH...

LOVE YOU!!!




Wednesday, March 28, 2012

Catatan....7 Bulan sudah....

Assalamualaikum




Bagus benar lah kan hapdet awal bulan akhir bulan huhuhuu
tak tau la kenapa mood nak berblog ni sudah kelaut dalam.....
ada masa2 gini ler.... 

Sekarang kandungan ku sudah nak mencecah 32 weeks...
huhuhu cuak tak cuak...tak kira la nak beranak berapa kali pun
cuak tetap cuak...

Badan makin berat....jalan pun dah mengengkang-ngengkang
ada masa memang rasa nak collapse jek...
serius...rasa cam tak laratnya lah...
sakit nak jalan....

Hanya yang pernah melalui nya sahaja yang tahu....
ku hanya harap biar lah cukup waktunya baby ni keluar
banyak urusan yang belum selesai...
esp. tang business nie...harap2 menjelang Mei semua settle...

Bulan 4 duk dendia tok sah nak biz biz sangat.... 
Baby memang galak duk dalam nieh...
tak tau la...agaknya sebab kandungan keempat kot...
bila bergerak tue rasa tak selesa ....
kadang bila main siku ker aper yang tajam leh terjerit2 aiii..

huhuhuhuhu..
doakan saya selamat yer...


pssttt... 32 minggu...aper benda pun tak prepare..mak blur nyah....

 

Friday, March 2, 2012

Catatan....Hapy 8th Birthday Izzati Maisarah

Assalamualaikum,

Sebelum meroyan buat benda lain adalah baiknya aku buat entry nie yang dah tertangguh sampai 3 hari....sangat hampeh kan...

Selamat Hari Jadi buat anakanda yang tersayang Izzati Maisarah yang ke 8 tahun....

Birthday Izzati 28hb February haritue..(sama ngan baby Mawi tue).....

No celebration pun....just a wish dan ada la bawak dia jalan-jalan.  Hadiah masih terhutang...impian hadiah dia adalah dia nak basikal, tapi Mummy suh hold until end of year..suh kumpul duit belanja sekolah....ahaks bukan la hadiah namanya kan....nanti yer kakak... Mummy tak tau nak belikan apa utk kakak nieh... 

Mummy mengandung kali ni Izzati memang banyak sangat menolong Mummy, walaupun kakak asik la nak kene marah kan..... kakak dah leh mandikan adik, bagi adik makan.... tolong angkat kain, dah basuh kasut sekolah sendiri..... kakak sangat independent..... walaupun sebenarnya kene suruh / paksa (for certain job lah kan eheheh)...

Masa mula-mula mengandung Mummy sangat tak larat...kakak yang handle adik-adik...Mummy tido..kakak suapkan adik adik makan....tak bagi kacau Mummy tengah rehat...oh kakak Mummy sangat-sangat hargai.... 

Thank you kakak, Mummy appreciate sangat.... Mummy sayang sangat kat kakak tau..the one and only princess in the family (akan datang tak tau wahhhh ada hati nak menambah lagik ker)......

Gagah Mummy korek gambar-gambar lama kakak nieh....













how time fliesss....
kakak dah besar sekarang kakak...
kakak dah 8 tahun.....



kakak memang princess Mummy...
love you so much kakak...