Thursday, February 23, 2012

Catatan....Al-Fatihah buat Adik Faris

Disaat airmata ni baru jek nak kering dapat perkhabaran... 
Adik Faris telah pergi buat selama-lamanya....
Syurga lah tempat mu sayang...

AL-FATIHAH

 

Catatan....Berbelanja sambil Beramal

Assalamualaikum, 


Aku rasa, ramai yang dah tau kisah pasal adik Faris yang sangat comel nie, dan rasanya mesti ramai kat office-office tue dah dapat email-email berkenaan dengan adik Faris nie. Dikesempatan ini aku nak war warkan lah pada sahabat handai sekalian.


Anak riang secomel ini sekarang jadi begini


Jom berbelanja sambil beramal : http://www.facebook.com/groups/frugalicious/ 

Kami akan mengadakan Jualan Amal mulai 23Feb sehingga 03Mac 2012. Hasil jualan dan derma akan disumbangkan terus kepada : Adik Faris. 

Sumbangan melebihi harga barang yang ditawarkan amatlah dialu2kan. Marilah kita membeli sambil menyumbang. Terima kasih. 

Album Jualan Amal : http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.246603038758961&type=1 

Detail mengenai adik Faris boleh dibaca di blog Mazidul : http://www.mazidulakmal.com/2012/02/mari-bersama-kita-membantu-faris-untuk.html 

Ada lagik rentetan cerita kat situ Meh la masuk, ada macam-macam barang, sambil berbelanja kita beramal, kadang-kadang kita rasa susah nak direct sedekah, tapi bila berbelanja nie kadang kita rasa senang jek nak keluarkan duit (no offence).... 

Boleh request nak masuk dalam Group tersebut, sila cari album untuk jualan amal nie. Jualan amal ni sampai 3hb March. Moga-moga niat murni kita diberkati. 

Hati seorang ibu pasti tersentuh bila melihat derita adik ni.

atau bagi mereka yang ingin menyalurkan terus bantuan boleh la masukkan derma ikhlas anda ke dalam akaun di bawah nieh


akaun Maybank 1140-1115-2218 atau 
1628-5200-2738