Tuesday, July 19, 2011

Catatan....Izzati Maisarah bt. Hisyam

Lama kan tak story mory pasal anak...
so hari nie ku nak membatak membuat entry


Sakan dia nak ngambik gambar kat cup corn nieh......

agak-agak dapat tak 10 entry hari nieh...

iyooo lah tu..

eheh back to the topic....
lama betul tak dating ngan cik kak nie
since ada adik..jarang dating berdua ngan dia
kalau dulu rajin..tak leh la cik kak ni merajuk sikit
mesti ku half day ataupun ku cuti terus
bawak dia gi jalan2...

nowadays...tak ada dah..
haritue masa ambik report card dia...
ku hasut...jangan pegi sekolah agama
ahaks..hampeh nyer mak
bawak dia gi office kejap mentara ku apply EL...

lepas tue bawak dia jalan2, makan-makan kat midvalley
konon nak tengok wayang
tapi tak ada citer best la pulak...
sudahnya jalan2 kejap jek kat midvalley sebab mommy udah ngantuk giler
balik2 ku kebabom tido heheheh sian kakak

tak per kakak nanti kita dating lagik ek..
tunggu ada movie best best yang kene ngan selera mata kakak
kita gie keluar dua ek..
girls day out gitu kekdahnya...






Catatan....Almond Chocolate!!! Order Sepanjang Tahun!!! Raya pun boleh!!





Almond Chocolate untuk ditempah
50pcs = RM26
Full of chocolate...

anda semua pasti suka lebih lagi utk anak anak
order sepanjang tahun....

Untuk raya Order ditutup pada 10 Ogos 2011
mari order yer...siapa2 yang sekitar Kajang tuh
no delivery, self pickup....





Catatan....Hadiah!!!

Tadi dah sapu sawang...
dah mop lantai dah..
dah buat gitu gini..
bersih dah sikit blog nieh

punya lama giler gua tak hapdet blog...
once you tak aktif...
nak carik momentum tue balik
punya la payah untuk menghapdet ini blog..




untuk sesi memanaskan badan.... sudah sekian lama ku pergi kerja dengan tak pakai jam
sebab seme jam yang ada bateri mampus..
nak beli bateri jam mahal nak mampus..
semenya mampus!! huhuhuhu...

sekarang nie nak keluarkan 5 ringgit pun berkira tau..
apertah lagik nak keluarkan RM12 untuk bateri jam nieh...
mujur la ada jam hp...

okey....dah lama tak merasa dapat hadiah...
tetiba saya dapat hadiah.... 
yeah..dapat jam...

tapi kan camner nak tengok jam tangan tue yer...
ku lemah tul tak dak no. nieh....huhuhu...

siapa present?? ada lerrr........




Testing Entry!!

Ini adalah testing entry.....

tesssssssssssssssssssssssstttttttttttttttttttttttttttttttt




Wednesday, July 6, 2011

Catatan....Lagi Peksa

Jahat Mami ni kan....
result yang no. banyak tu sibuk diwar-warkan

Result sekolah agama apasal tak war-warkan...
padahal result sekolah agama dapat dulu..

Alahai sorry la...anak tiga ni urat dah banyak putussss
banyak nauuu lupaaanyaa...

Kakak kat Sekolah Agama dapat No. 3
ngeh ngeh ngeh...... kene la bangga kan....

Kat Sekolah Agama dia dapat hadiah dah...
Ustazah dah bagi..
masa dapat result tue dia dah tanya...
Mami nak kasi kakak hadiah apa....
tapi Mami jawab..tunggu result sekolah pagi dapat....

Eheheheh dah dapat dah dedua so nak kasi aper?
errrr..kakak postpone dulu boleh....
Tunggu increament yang tak kunjung tiba nieh....huhuhuhuhu



Monday, July 4, 2011

Catatan....Result Peksa Kakak


Jumaat lepas hari men sain report kad anak
plannya Abie sorang jek pegi...
ku pegi keje..

Last last minit Abie tanya, nak pergi tak
harus la nak pergi kan sebab hal anak
nak nak baru anak sorang nie jek yang bersekolah...
Iskandar lagik dua tahun nak masuk sekolah betul pun..

So tiba hari kejadian dup dap dup dap jantung Mami nak pi amik report kad



Kakak memang kami dah hantar dulu awal-awal....
kami memang saja jek pegi lambat...
sampai2 tengok rupanya ramai dah parents yang dah balik dah pun eheh
Izzati ralit main ngan kawan dia dalam kelas..

Sampai giliran kami... berdebar2 jantung nieh
ewah macam la anak aii amik UPSR kan..
baru darjah satu jek pongg..

Tengok result dia semua A alhamdulillah
percentage dia 87%..boleh tahan gak tinggi
sekali tengok kedudukn dalam kelas no. 19
Huhuhuhuhu.... Abie tanya cikgu dia...
budak yang dapat no. satu percentage dia 94%..
fuh!!!! memang terer2 la budak budak kelas kakak nieh..

Cikgu cakap....dia lambat menyalin...
masalah disiplin tak ada pun..
cuma tue lah kuat menyembang...
hahahah ikut sappaaaaaa la nieh!!!!